De meest complete en mooiste workout van Nederland!

PULLKA pionier: Peggy Kuipers

In Asselt woon ik op een steenworp afstand van prachtige natuurgebieden.  Wat denk je van Nationaal Park de Meinweg (Herkenbosch), de Walsberg (Beesel) Diergardt’scher Wald (nabij Swalmen), Brachterwald en Elmpter Schwalmbruch. De afgelopen jaren heb ik met mijn mountainbike tochten en hardlopen elk paadje leren kennen.

Geboren en getogen in Limburg, de liefde voor de natuur meegekregen van mijn opa’s en vader.  Elk seizoen geeft het geheel een andere dimensie: de kale ruigheid van de winter, de warmte en schaduw in de zomer, de vrolijk fluitende vogels in het voorjaar en de bonte kleuren in het najaar. Mogelijkheden te over om in beweging met PULLKA de natuur te ervaren.

Fysiek relevante PULLKA-bagage

  • Ervaren mountainbiker. Wedstrijden op nationaal niveau gefietst en mede-oprichtster van mountainbike club Extreme in Swalmen. 
  • Sport is een van mijn grootste passies. Van zwemmen en surfen in mijn jeugd tot fanatiek fietsen (mountainbike en wielrennen), hardlopen, paardrijden en yoga.   Veel getraind en genoten van de mooiste plekken van Midden-Limburg.  Soms was het afzien maar altijd was er de voldoening van het “buiten zijn”.
  • Deelgenomen aan een van de mooiste meerdaagse wedstrijden voor mountainbikers, de Cape Epic in Zuid-Afrika.  
  • Mountainbike tochten georganiseerd en begeleidt zoals transalp Chamonix-Zermatt (i.s.m. Edward Bekker), Lasa-Kathmandu en Manali-Leh. Het was supergaaf om deze reizen te begeleiden en de kennis en ervaring ga ik zeker inzetten bij de Pullka sessies.