Aangenaam, je coach en trainer tijdens je reis:

Als je mij ontmoet zie je een krachtige, energieke en ambitieuze vrouw. Ik haal het beste uit mezelf, investeer in mezelf om te groeien en ik zorg voor een gezonde leefstijl. Hierdoor begeleid ik vol energie èn met passie andere ondernemers en bedrijven naar een gezonde(re) leefstijl zodat zij energiek(er) en vitaal(er) hun persoonlijke en zakelijke ambities kunnen realiseren.

Toch is dit ook wel eens anders geweest en was ik zoekende naar een juiste balans in mijn leven.

Jarenlang heb ik gestruggled met het vinden van balans. Ik wilde de beste ondernemer en een goede partner zijn, topprestaties neerzetten met sporten, altijd klaarstaan voor familie en vrienden etc. Het voelde alsof een dag altijd te weinig uren had. Ik luisterde niet goed naar mijn lichaam en vroeg me regelmatig af “is dit het nu?”. Ik had steeds minder energie en focus. Ik voelde een verlangen naar meer zingeving en voldoening en ik wist dat ik meer mijn missie kon gaan leven door een aantal dingen te veranderen. Maar wat zouden anderen daarvan vinden en durfde ik mijn “veilige” basis te verlaten?

“every journey starts with one single step”

Lao Tze

Waar ik altijd in geloofd heb is dat je met een gezonde leefstijl meer energie hebt en je vitaler voelt waardoor je beter in balans bent en ook betere beslissingen kunt nemen.

Peggy

Dit is natuurlijk van toepassing op je persoonlijke leven en ook in het bedrijfsleven. Want stel je eens de positieve effecten voor van medewerkers die met meer plezier aan het werk zijn, meer betrokken zijn en een betere focus hebben…dit heeft direct een positief effect op het ziekteverzuim, de productiviteit en dus op je winst.

Ik ontmoette mensen op mijn levenspad die mij lessen leerden waarmee ik steeds meer mezelf kon zijn. Een van de belangrijkste dingen die ik geleerd heb is dat “als een ander het kan, kan jij het ook”. Je kunt beperkende overtuigingen omzetten in helpende overtuigingen, je kunt nieuw gedrag aanleren en nieuwe strategieën toepassen. Iedereen heeft alle hulpbronnen in zich om het gewenste resultaat te halen.

Ons lichaam is zo magisch gebouwd dat je alles kunt trainen, zowel je spieren als je hersenen. Door het aanmaken van nieuwe neurale verbindingen kun je dus nieuwe gezonde gewoontes aanleren.

Ik volgde NLP opleidingen om meer inzichten te krijgen in mijn communicatie, welke invloed deze heeft op mijn interne denkbeelden en welke invloed deze heeft op de externe omgeving. Ik leerde vaardigheden en praktische oefeningen om te gebruiken als leidinggevende, coach en voor mezelf. Door diverse andere trainingen (bijvoorbeeld oplossing gericht werken, systemisch werken) en seminars (met als onderwerpen yoga, ademhaling, voeding, gezondheid, (sport)inspanningstesten, trainingsleer, businesstrainingen) en recent de OERsterk coachopleiding heb ik mijn kennis en vaardigheden op diverse gebieden uitgebreid.

Naast deze opleidingen heb ik ook veel geleerd van mijn reizen en heb ik mezelf als persoon kunnen ontwikkelen. Ik heb geleerd met weinig middelen te leven, te improviseren, flexibel te zijn, oplossingsgericht en in mogelijkheden te denken. Hierdoor heb ik nu krachtige tools om deze waardevolle kennis door te geven.

Wist je dat ik...

Mijn Missie

Het is mijn missie om jou te laten ervaren hoe heerlijk het voelt als jij in balans bent en om een bijdrage te leveren aan de preventieve gezondheidszorg door jouw bedrijf gezonder te maken en de voordelen te laten ervaren van vitale en gezonde medewerkers. We gaan samen aan de slag om nieuwe gewoontes aan te leren, en dus blijvende gedragsverandering, zodat jij je energiek en vitaal voelt. We maken een persoonlijk programma en je krijgt inzicht en uitleg over processen in ons lichaam zodat jij de tools en tips ook makkelijk kunt toepassen. Jij gaat ontdekken hoe magisch ons lichaam en geest samenwerken en hoe alles met elkaar verbonden is, hoe je oude patronen kunt doorbreken en vervangen door nieuwe gezonde gewoontes. Voor bedrijven worden workshops gegeven met diverse leefstijlmodules waar medewerkers mee aan de slag kunnen.

De wereld mooier maken, dat is mijn doel. En ik geloof dat met de juiste zelfzorg, je ook goed voor een ander kan zorgen. Bedrijven die investeren in gezonde medewerkers dragen bij aan een maatschappelijk betere wereld.

En dit samen is de positieve verandering die ik de wereld wil meegeven, voor nu en voor toekomstige generaties.

Live your life by a compass, not a clock

Steven R.Covey

Dit kan ik voor je betekenen:

Ben jij klaar voor de reis naar een gezonde leefstijl? Heb jij het gevoel dat het nu het juiste moment is om écht in actie te komen en duurzaam stappen te ondernemen? Samen gaan we ervoor zorgen dat jij de juiste tools krijgt om die veranderingen toe te passen waardoor jij resultaten boekt waar je je leven lang plezier van hebt. Jij hebt alles in je om je leven vitaler en energieker te maken. Ga mee op reis en laat je verrassen, kijk om je heen, stel vragen, luister, ben nieuwsgierig, sta af en toe stil en voel. Durf keuzes te maken en experimenteer.

En geniet vooral van je reis.

B-Pure draait op SYS PlatformSYS Platform - Websites voor coaches