E-BOOK: ENERGIEK EN WEERBAAR ZONDER MEDICIJNEN

DE START VOOR EEN GEZOND(ER) LEVEN

E-Book

Energiek en weerbaar zonder medicijnen

Jij weet heel goed dat jij je beter zal gaan voelen als je gezonder gaat leven, maar op de een of andere manier lukt het nog niet helemaal om ook daadwerkelijk blijvende veranderingen aan te brengen in je leefstijl.

Als werkgever wil je graag betrokken zijn bij je medewerkers. En ook voor jezelf weet je heel goed dat jij je beter zal gaan voelen als je gezonder gaat leven.

In mijn e-book “5 leefstijltips om je reis naar een gezonde leefstijl te starten” neem ik je mee in mijn verhaal en deel ik een aantal belangrijke tips en inzichten met je, zodat jij geïnspireerd raakt om daadwerkelijk de reis te beginnen, step by step. Gewoon omdat ik jou een energiek en vitaal leven gun.

Met energie en passie doen wat je het liefste doet, dat is de droom van veel ondernemers. Balans in je leven tussen werk en privé, tussen stress en ontspanning, uiteindelijk draait alles om balans. In mijn coaching sessies help ik jou ontdekken hoe je nieuwe gewoontes kunt aanleren, dus blijvende gedragsverandering, zodat jij je energiek en vitaal voelt. In mijn e-book beschrijf ik verschillende tips die jij meteen kunt toepassen om een start te maken met een gezonde leefstijl.

Wat ga jij ontdekken in dit e-book:

  • Je krijgt inzicht in (drastische) cijfers over moderne Westerse welvaartsziekten
  • Je gaat inzien wat het verband is tussen leefstijl en welvaartsziekten
  • Je leert waarom het belangrijk is om meer energie te hebben en je weerbaarheid te vergroten
  • Je krijgt een keuze, namelijk de keuze om zelf verantwoordelijkheid te nemen voor je gezondheid òf te blijven doen wat je altijd deed (en dus ook het resultaat te krijgen wat je altijd kreeg; weinig energie, lage vitaliteit en verhoogde kans op het ontwikkelen van welvaartsziektes).
  • Je gaat inzien dat jij leider over je gezondheid kan worden Je leert waarom dit makkelijk lijkt en toch vaak mislukt
  • Je krijgt het “medicijn”, de oplossing hoe jij in actie kunt komen, leider wordt over jouw gezondheid èn dit duurzaam kunt volhouden.
  • Je krijgt 5 manieren om je binnen 2 weken energieker te voelen
  • Je ervaart dat je met eenvoudige stappen al snel resultaat ervaart.  Door kleine stappen te maken op het vlak van voeding, ontspanning en/of beweging. Kleine successen geven een goed gevoel. 

Wil je naast dit e-book ook nog exclusieve nieuwtjes ontvangen…?

Meld je hieronder dan gratis aan en ontvang regelmatig tips en inzichten.

Schrijf je in! Ontvang het gratis e-book!

B-Pure draait op SYS PlatformSYS Platform - Websites voor coaches