KENNISMAKINGSGESPREK BEDRIJVEN

Zie jij dat de werkdruk binnen jouw onderneming hoog is? Zijn de ziekteverzuim cijfers te hoog?  Wil jij een hogere productiviteit en meer betrokken medewerkers?

Natuurlijk wil iedere ondernemer dit wel.

Ben jij klaar om aan de slag te gaan en te investeren in vitale en energieke medewerkers die duurzaam inzetbaar zijn om jouw bedrijf te laten groeien?

Ik heb een uniek aanbod samengesteld waarin medewerkers op een leuke manier aan de slag gaan om zich bewust te worden van hun leefstijl, ze worden uitgedaagd en gaan kennis krijgen over gezond leven.

Tijdens het kennismakingsgesprek leg ik uit welke mogelijkheden er voor jouw bedrijf zijn.

B-Pure met jouw organisatie aan de slag?

  • Je wilt investeren in je medewerkers omdat je weet dat deze investering zich drie keer terugbetaald

  • In je organisatie is een hoge werkdruk, door omgevingsfactoren (zoals covid-19) en doordat je medewerkers mensen zijn die graag voor een ander zorgen en daardoor moeilijk hun eigen grenzen aangeven

  • Je ziet steeds meer medewerkers met burn-out of burn-out gerelateerde klachten

  • Je weet dat medewerkers die vol energie hun werk kunnen doen, hun talenten kunnen benutten, creatiever en productiever zijn. Kortom betere prestaties.

  • Je bent klaar voor de win-win verandering om met jouw bedrijf in te zetten op preventie en gemotiveerde, betrokken medewerkers voor duurzame groei op alle vlakken.

B-Pure draait op SYS PlatformSYS Platform - Websites voor coaches